seven

Företagstjänster

Gardiner, markiser och solskydd till företag och offentlig miljö

Funktion, kvalitet, färg och form är viktiga delar i vår analys för att förvandla ett rum. Vi jobbar med textilier som tillgodoser olika behov som ljus, ljud, säkerhet, hållbarhet och trivsel.
Söker ni något speciellt så plockar vi fram textilier och solskydd med de funktioner som passar ert företag och behov och ser till att ni får en smidig helhetslösning.
Vi jobbar både med små och stora projekt och har erfarenhet av allt från hotell till privata företag. Vi har även avtal med flera kommuner och regioner.
Några av våra projekt är tex Tingsrätten, Oxhagshemmet, Södra Wood och Erik Olsson. De senaste i raden har varit i Stockholm, Norrköping och Örebro.

Omdömen från våra kunder:

Erik Olsson Fastighetsförmedling

”Redan tidigt i processen valde vi att vända oss till Joli interiör för en helhetslösning för de kontorsgardiner vi önskade vid nyetableringen av Erik Olsson i Kalmar. Idag är vi väldigt nöjda med hur allting blev. Vardagsrumskänsla, elegant och stilrent!  Processen har varit kanon från start, högklassig service, noggrann återkoppling och de lyssnade verkligen på oss som kund.”

Kan varmt rekommendera Joli interiör som leverantör.

Erik Olssons kontor, Kalmar

Design Lease

” Joli Interiör har varit det självklara valet för oss som jobbar med stora projekt och offentliga miljöer. Alltid lätta att ha att göra med. Service, noggrannhet och kreativitet!”

Projekt Postnord, Norrköping och Ljungby.

Element Logic

“Vi är så himla nöjda!!

Projekt Element Logic, Lund

Kontakta oss för mer information

Ola Ivelid

Solskyddstekniker

Christina Ivelid

Företag & offentlig miljö

Malin Stjärndahl

En underrubrik