seven

Gardiner

Rätt gardin, gör stor skillnad i ditt hem

Gardiner är klassiska val när det kommer till fönsterinredning. De finns i en mängd olika färger, mönster och tyger, vilket ger dig oändliga möjligheter att anpassa dem till din inredning. För att skapa en luftig och ljus atmosfär, välj ljusa färger och tunna material. Om du vill ha mer avskildhet är mörkläggningsgardiner ett bra alternativ. Vi erbjuder både tyger som är delvis (dimout) eller som är helt mörkläggande (blackout).

Val av upphängning kan också skapa olika intryck i hemmet. Du kan välja att hänga gardinen i wave, veckband eller öljetter. Vår favorit är absolut wavegardiner, där tyget hänger i mjuka och vackra vågor. Den här modellen passar de flesta fönster och gardintyger.

Vi samarbetar med många av de ledande textilleverantörerna men även med små handplockade textiltryckerier som gör spännande, unik design. Vi använder tyger av god kvalité för att de ska vara hållbara, tidlösa och se bra ut länge. Några exempel på leverantörer är tex Designers Guild, Morris, Sanderson, Kinnamark och Pagunette.

Bilder på olika gardinupphängningar hittar du längre ner på sidan.

Kalmar – Öland – Nybro

Hembesök 

Få hjälp av proffs på plats.

Hembesök är en fullservicetjänst för dig som vill hitta den bästa lösningen för gardiner. I denna konsultation går ni gemensamt igenom vilka behov och önskemål som finns och tar fram val av färg, tyg och funktion. Under hembesöket tar vi även eventuella mått som krävs för ett perfekt resultat.

Kontakta oss för att boka ett hembesök

Syateljén

I vår syateljé finns våra härliga och erfarna sömmerskor som kan det här med sömnad. De syr måttbeställningar och fixar och trixar efter speciella önskemål. Det kan vara allt från gardiner, överkast, dukar, kuddfodral till dynor för inom och utomhusbruk.