seven

Gardiner Kalmar

Vi är proffs på gardiner och sömnad!

Vilken typ av gardiner passar dina fönster bäst?

”Rätt gardin, gör stor skillnad” – Detta är något som vi tror starkt på och har därför valt att erbjuda ett brett sortiment av gardiner i Kalmar. I kombination med vår erfarenhet, så kan du hitta gardiner som passar dig och din inredningsstil.

Att välja rätt gardiner kan vara en utmaning, men det finns några saker att tänka på när du gör ditt val. Först och främst bör du överväga i vilken typ av rum du ska montera gardinerna i och hur mycket ljus som släpps in i rummet under dagen. Du bör också överväga vilken stil och färg som skulle fungera tillsammans med din inredningsstil.

Gardiner i Kalmar som passar till din inredning

Gardiner är mångsidiga och kan användas för att skapa olika atmosfärer i rummet. En ljus hissgardin kan till exempel släppa in mer naturligt ljus och ge rummet en öppen och ljus känsla, medan en mörkare gardin kan skapa en mer intim och mysig atmosfär.

Vi samarbetar med många av de ledande textilleverantörerna men även med små handplockade textiltryckerier som gör spännande, unika designer. Vi använder tyger av god kvalité för att de ska vara hållbara, tidlösa och se bra ut länge. Några exempel på leverantörer är tex Designers Guild, Morris, Sanderson, Kinnamark och Pagunette.

Gardiner för alla rum i Kalmar

Vi har ett brett sortiment av gardiner för er som bor i Kalmar. Några av de klassiska alternativen är:

Mörkläggningsgardiner som är ett utmärkt sätt att blockera ut solljus och skapa en mörkare miljö i ditt hem eller på din arbetsplats. Dessa gardiner är tillverkade av ett tjockt material som förhindrar att ljus tränger in och kan vara till stor hjälp för personer som behöver sova under dagen, eller för de som vill skapa en mysigare atmosfär i rummet. Mörkläggningsgardiner finns i olika stilar och färger och kan anpassas till alla typer av inredning. Vissa mörkläggningsgardiner är också försedda med isolerande egenskaper som hjälper till att hålla rummen svalare på sommaren och varmare på vintern.

Hissgardiner är en typ av fönstergardin som är mycket populär på grund av sin enkelhet och funktionalitet. De är en av de mest populära gardintyperna för hem. Hissgardiner fungerar genom att de monteras på en mekanism som låter dig dra upp och ner gardinen med hjälp av en kedja eller snöre. En av de främsta fördelarna med hissgardiner är deras enkelhet. De är lätta att installera och använda, och de tar upp minimalt med plats. Eftersom de inte behöver några stora och otympliga tillbehör för att fungera, passar de perfekt för små rum eller fönster.

Hur sätter man upp gardiner i Kalmar?

Man kontaktar oss på Joli. Det finns många olika sätt att hänga gardiner på men vi kan hjälpa dig att hitta det alternativ som passar dina behov och önskemål bäst. Förutom att vår egen syateljé kan sy upp gardiner efter måttbeställning har vi montörer som hjälper kunder i Kalmar att installera deras gardiner.

Bilder på olika gardinupphängningar hittar du längre ner på sidan.

Syateljén

I vår syateljé finns våra härliga och erfarna sömmerskor som kan det här med sömnad. De syr måttbeställningar och fixar och trixar efter speciella önskemål. Det kan vara allt från gardiner, överkast, dukar, kuddfodral till dynor för inom och utomhusbruk.