seven

Joli Interiör/Hemhörnan

Välkommen till
Joli Interiör/Hemhörnan

Kom och låt dig inspireras i vår butik!

I Smedby, strax utanför Kalmar hittar ni vår stora butik full av inspiration.

Vi har fokus på gardiner, hemtextilier, solskydd, markiser, utemöbler och utemiljö, men vi handplockar även inredningsdetaljer som vi tycker extra mycket om när vi är på mässor. Det kan vara allt från möbler, designlampor, mattor, konstgjorda växter till små lyktor. 

Vi gillar verkligen gardiner och har lång erfarenhet av olika uppsättningar. Att inreda med nya gardiner ska vara roligt!
Hos oss får ni goda råd och hjälp i de olika stegen. Vi tar oss tid att förstå dina önskemål, oavsett om det är en god natts sömn ni vill uppnå, eller skugga till ett fönster i söderläge. 

Vi erbjuder den största och mest omfattande shop-in-shop med Luxaflex® kompletta solskyddssortiment. Här får ni en fördjupad kunskap om våra produkter, fullservice i form av hembesök, måttagning och montering, uppleva stora produktprover, prova på våra olika betjäningar och bläddra i alla våra vävkollektioner.

Hembesök – En uppskattad tjänst, som lyfter ditt hem till en ny dimension.
Möt Ann-Sofie som kommer hem till dig och ser över rummens möjligheter, lyssnar på dina behov och önskemål och tar fram ett skräddarsytt förslag.

I vårt showroom hittar ni allt för utemiljön i form av utemöbler, markiser, värmare, textilier för utomhusbruk, lampor och annat som skapar en mysig utomhusmiljö.

Välkommen till oss för personlig service, eller kontakt för hembesök.