seven

Inredningstextil

Inredningstextiler

Joli arbetar med inredning av många olika typer av offentliga miljöer allt ifrån landstingsmiljöer till privata kontorsmiljöer och hotell.

Vi arbetar med alla ledande textilleverantörer men även med små handplockade textiltryckerier som gör det där lilla extra. Funktion, kvalitet, färg och form är viktiga delar i vår analys. Vi vet att rätt textil kan förvandla ett rum.

Vi jobbar med textilier som har många olika funktioner bla mot ljud, ljus och lukt. Självklar arbetar vi med flamsäkra textilier och den efterfrågade Eko-bomullen. Söker du något speciellt så plockar vi fram textilier med de funktioner ni önskar samt att det matchar övrig inredning.

Vi arbetar med helhetslösningar

Joli är ett företag som gillar inredning. Vi jobbar med helheten från färgsättning till färdiga rum med textilier, möbler, lampor, solskydd och specialsnickerier.

Markiser

I vårt sortiment finns fönstermarkiser, terrassmarkiser, zip-screen, korgmarkiser mm.

Vi har fokus på service och kvalitet

Vi står för kvalitet, service och omtanke.

Kvalitet: Det vi gör ska vara tidlöst och se bra ut länge.
Service: Ett mervärde för dig.
Omtanke: Vi lyssnar på dig som kund och tar fram vad som passar just dig.

Många offentliga miljöer kräver hög säkerhet. Vi kan erbjuda ett stort urval av flamsäkra gardiner och möbeltyger. Vi har även ett stort sortiment av uppladdningsbara och batteridrivna ljus som hjälper till att göra miljön säker.

Joli arbetar med inredning av många olika typer av offentliga miljöer allt ifrån landstingsmiljöer till privata kontorsmiljöer och hotell.