seven

Markiser Nybro

Utvändiga solskydd

Ge huset ett lyft och höj helheten

Att förse sitt hus med markiser har många fördelar och gör att du kommer förutom att skydda ditt hem, även skapa ett mer behagligt inomhusklimat, ge huset ett lyft och höja helheten.

Oavsett om du vill byta ut befintliga markiser eller uppgradera dina fönster med stilrena och moderna markiser så kan vi hjälpa dig med att hitta rätt och kan leverera en helhetslösning av service och installation i Nybro.

Behöver du hålla sommarens hetta på avstånd?  

Då är markiser den perfekta lösningen. Du kan enkelt skapa ett extra uterum på terrassen eller skydda mot eventuell insyn samtidigt som du kan njuta av ett härligt ljusinsläpp och den fina utsikten. Genom att montera markiser får du en optimal lösning.

De flesta av våra solskydd kan fås med olika tillval, såsom motorisering, vind- och solautomatik som fäller in och ut markisen vid behov, samt fjärrstyrning via radiosändare eller smartphone. Med hjälp av tillvalen kan du enkelt njuta av dina markiser i Nybro och hanteringen blir bekväm men också skonsamt för markisens konstruktion och material.

Flera olika modeller av markiser i Nybro

Vi har ett brett utbud med av flera olika modeller och beroende på vad du har för behov så hittar vi rätt markiser för dig i Nybro. Genom att välja rätt sorts markis kommer ni kunna ge huset ett lyft och höja helheten. Det gäller både det estetiska utseendet och användningsområdet som markiserna avser på ditt hus i Nybro.

Vill ni exempelvis komplettera er terrass med passande och markiser ska ni välja bland våra terrassmarkiser, pergolas och sidomarkiser. Dessa modeller är anpassade för att ge bästa möjliga effekt på en terrass där ni önskar skydd från solen eller insyn. Genom att installera markiser kan man öka det utrymme som kan användas utomhus, som exempelvis på en uteplats eller en balkong. Detta kan ge möjlighet att skapa en bekväm utomhusmiljö som kan användas majoriteten av årets månader i Nybro. En pergola kan även hjälpa till att skydda mot regn. Det gör att utemöbler och andra föremål på uteplatsen eller balkongen förbli torra och skadas inte av vätan.

Vi har även flera modeller av fönstermarkiser i olika former och färger. Markiser kan skapa skugga och blockera solens strålar vilket kan hjälpa till att hålla insidan av huset eller byggnaden svalare. Detta kan också hjälpa till att minska energikostnaderna genom att minska behovet av luftkonditionering. Genom att installera markiser kan man också öka integriteten i hemmet eller byggnaden genom att skydda insidan från att bli synlig från utsidan. Detta kan öka integriteten och säkerheten, speciellt i områden med tät bebyggelse.

Våra markiser i Nybro kan också bidra till att förbättra utseendet på en byggnad eller ett hus. Det finns ett brett utbud av stilar och färger att välja mellan, vilket gör det möjligt att hitta en markis som passar med husets eller byggnadens utseende och som samtidigt uppfyller eventuella behov.

Frågor om markiser i Nybro?

Bor du i Nybro och ska investera i markiser? Oavsett ändamål så är vi säkra på att det finns en markis som passar just dina behov. Har du frågor eller funderingar kring markiser i Nybro så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Ola Ivelid
Solskyddstekniker

0709-100 179
ola@joli.se

Boka kostnadsfritt hembesök!


Hestra Markiskatalog 2021 (PDF)

Se vävprover Sandatex här!