seven

Solskydd Öland

Unik, skräddarsydd solavskärmning

Måttbeställt solskydd för montering Kalmar, Nybro och Öland med omnejd

Ta kontrollen över ljusinsläpp och avskildhet genom att montera solskydd på Öland

En väl utformad solavskärmning eller solskydd kan minska solens värme och ljus som tränger in i ditt hem, vilket kan bidra till att sänka dina energikostnader och förbättra ditt inomhusklimat. Vi på Joli Interiör har ett stort utbud av lösningar på solskydd på Öland. Så oavsett vilken stil du är ute efter så kan du hitta det hos oss. Tveka inte på att höra av dig till vår kunniga personal. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av att montera och installera solskydd i Kalmar, Nybro och Öland med omnejd.

Vilken solavskärmning på Öland ska man välja?

Solavskärmning är en viktig del i att hålla ditt hem bekvämt och behagligt. Det finns flera olika typer av solskydd som kan användas i en bostad, beroende på dina behov och preferenser. Varje typ av solavskärmning har sina egna fördelar och nackdelar, så det är viktigt att välja den som passar bäst för dina behov och din budget.

En av de mest vanliga typerna av solskydd är gardiner. Dessa kan användas för att blockera direkt solljus och förhindra en onaturlig uppvärmning av rummen. Genom att välja rätt typ av solskydd kan du reglera temperaturen som blir i exempelvis sovrummet eller vardagsrummet. Är det höga temperaturer ute vill man i regel skapa ett svalare klimat inomhus för att man själv inte ska bli för varm eller obekväm. Huset kan då bli ett alternativ där du kan undvika solen och värmen.

Gardiner finns i en mängd olika material och stilar, från lättviktiga gardiner i bomull eller linne till mörkläggningsgardiner som helt blockerar inkommande ljus och solstrålar gardiner med en aluminiumbeläggning på baksidan för att reflektera bort solsen strålning.

Fler alternativ att välja på

Rullgardiner är en annan typ av solskydd som kan användas i en bostad. Dessa monteras i dina fönster och förhindrar en del av solens strålar att komma in, vilket minskar mängden värme som kommer in i rummet.

En annan populär solskyddslösning är plisségardiner eller plisséjalusier och är en typ av solskydd som består av en veckad textil som är monterad på en ram eller tråd. Denna typ av gardiner är mycket mångsidiga och kan användas i en mängd olika inredningsstilar, från moderna till klassiska. En av fördelarna med plisségardiner är att de ger ett mjukt och diffust ljus till ett rum, samtidigt som de kan ge insynsskydd och reglera ljusinsläppet efter behov. Våra plisségardiner finns i flera olika material, inklusive tunna och transparenta tyger, som släpper in mer ljus, eller tjockare och opakare material som ger ett högre insynsskydd.

Öka solskyddet ytterligare

För att öka solskyddet i bostaden kan man även välja att montera lamellgardiner. Det är ett populärt alternativ för att ge ett modernt och stilrent utseende till fönster i ditt hem eller på kontor. Dessa gardiner består av tunna horisontella lameller som kan justeras för att kunna reglera ljusinsläppet samt för att ge önskad avskildhet från förbipasserande eller grannar.

Lamellgardiner finns i olika material och transparens, vilket ger ett brett urval av färger och texturer att välja mellan. De kan också anpassas efter fönstrets storlek och form, och kan användas för både stora och små fönster samt för vinklade fönster eller glaspartier. Vi leverera en måttbeställd lösning på alla våra produkter och på så sätt hittar vi rätt solskydd för dig på Öland.

Vi monterar solskydd på Öland

Oavsett vilken typ av solskydd du väljer att använda i din bostad är det viktigt att tänka på säkerhet och hållbarhet. Se till att dina solskydd är installerade korrekt och följer gällande säkerhetsstandarder. Om du är osäker på vilken typ av solskydd som passar bäst för ditt hem, kan du kontakta oss. Vi ger fullservice i form av hembesök, måttagning och montering. Besöker du vår butik på Öland kan du även få se stora produktprover, prova på våra olika betjäningar samt bläddra i alla våra vävkollektioner.

Mer information & broschyrer

Gå på upptäcktsfärd i kollektionerna från Luxaflex® – en uppsjö av färger, mönster, tyger och varianter. Även barnsäkerhet är en integrerad del i vår designfilosofi. Därför har vi introducerat en rad barnsäkra produkter och lösningar som gör ditt hem till en säker miljö för små barn att vistas i.

Dröm dig bort en stund när du bläddrar i broschyrerna

Gardiner som gör skillnad

Garanti

Barnsäkerhet